Tip of zheee day.

Om du har en stund till övers, och du har lite småtråkigt, sätt på din favoritsmörtvshow, tillbered ett paket ramen nudlar, ta fram en öl också om du vill, och lägg dig på soffan och njut. Gör gärna lite internetshopping från Forever21 också. När showen är slut är det dags att bli produktiv igen.



Lights are shining on our faces, blinding.

Idag är det dramatiskt i hemmet. Jo, jag är själv, men gamla One Tree Hill avsnitt spelar i bakgrunden, det är något slags maraton och det kan man ju inte missa. Inte om man alltid varit ett sånt stort fan som jag är, there´s only one Tree Hill, ååh! Man får vara lite såpageek ibland.

Igår hade jag och Ricky en helt underbar kväll. I födelsedagspresent gav jag honom 2 biljetter till en Kings-match, och igår spelades den. Vi åkte ner till Downtown L.A., parkerade bilen några kvarter bort ($20 för parkering!!!) och gick resten av biten. Massvis med folk vandrade på gatorna och vi bestämde att vi bara måste flytta ner dit. Alldeles, alldeles underbart alltså. Vi kom fram, stod i kö ett tag, sen letade vi oss in till öl-stånden, bunkrade upp och intog våra platser som var högst upp på långsidan. Jag var så rädd, om man lyckades trilla när man går till sin plats skulle man ju dö - det finns ju inga räcken! Skrämde mig halvt till döds. Men jag överlevde. Matchen svängde omkring och var väldigt underhållande, det var bästa date night på länge. När matchen var slut åkte vi hem till Jorell och Moe, och lilla Kenzie som låg och sov. Vi pratade ett tag, jag blev biten av deras katt, och sen åkte vi hem. Nu måste jag börja ladda för ikväll då det är en liten Halloweenfest hemma hos Nicole.


















Heard codes in the melodies.

Jag var i skolan imorse på gruppmöte med mina okompetenta medlemmar. Gjorde klart uppgiften innan de ens hann komma dit, de var sena förstås. Men jag hade riktigt trevligt när jag satt där och pysslade. Har även lunchat med Ricky på Corner Bakery. Ikväll ska vi iväg till Staples Center och se Kings förhoppningsvis vinna!

Det är förövrigt underbart väder idag, sånt där väder som man inte fryser i, men man blir kall om näsan.



California State University Los Angeles








Suddenly the world seems such a perfect place.

Vaknade nyss. Gjorde kaffe med det lilla som var kvar. Tror inte det räckte, smakar lite vekt. Jag ska iväg till jobbet nu där jag är ensam med chefen och det ska minsann inte bli särskilt roligt. Då finns det ju bara mig att attackera med allt.

Har haft massvis med skolarbeten denna veckan, och i onsdags hade jag mitt midterm i cost accounting. Det gick någorlunda bra, men det blir nog inget högt betyg. Jag får veta på måndag. Dessutom var min hjärna så distraherad av det att jag glömde bort att jag hade registrering för nästa termin. När jag lyckades komma på det fanns inte de klasserna kvar jag skulle ta förutom på jätteopassande tider, vilket känns jättejobbigt. Jag tog dem ändå, men det betyder att jag kommer få lite problem på jobbet. Suck.

Igår var Randi här och höll mig sällskap på kvällen. Vi drack lite vin och åt lite ost och diverse andra saker, och så pratade vi timmar med struntsaker. Det var fint sådär mitt i veckan. Borde göras oftare.

Om några timmar är det helg!


Godmorgon godmorgon godmorgon.

Ny fin, trött, dag med fullspäckat schema. Hoppas min hjärna hänger med lite bättre idag än igår. Skriver mer sen. Jobbdags!

You make me wanna surrender my soul.

Idag fumlade jag igenom gamla skivor att ha på vägen ner till skolan. Lyckades hitta en gammal mixCD från min hiphop-fas, och med mycket nostalgi började jag tänka på när vi åkte omkring på Karlstads gator i Fam Westerlunds härliga Cadillac Sedan DeVille (på ett väldigt o-raggigt sätt måste tilläggas). Det var tider det. Vet inte riktigt hur Blue hittade sin väg in på spellistan, men det måste ha något att göra med min och Rickys då nystartade romans...

  1. Multicyde ft Anea-Protozo - Not for the dough
  2. LL Cool J ft Mashonda - Ghetto loving
  3. Outlandish - Aicha
  4. WC - The streets
  5. Tupac - I ain´t mad at cha
  6. Fugees - No woman no cry
  7. Fabolous ft Ashanti - Into you
  8. Ludacris - Growing pains
  9. Blue - U make me wanna
  10. Dilated Peoples - Worst comes to worst
  11. Ja Rule - Reign
  12. Fugees - Fu-gee-la
  13. Fabolous ft Lil Mo - Can´t let you go
  14. Heiroglyphics ft Goapele - Soweto
  15. 112 & Jay-Z ft Lil Kim - Peaches and cream
  16. Jay-Z - Hardknock life

Sunshine caresses each new waking hour.

Sov riktigt skönt i natt, lite för skönt faktiskt. Jag tror det blev ungefär 10,5 timmar, och jag vaknade med huvudvärk. Lite småjobbigt eftersom jag måste plugga största delen av dagen till mitt midterm i cost accounting imorgon.

Knatade mig i alla fall upp ur sängen, tog mig en kopp av kaffet Ricky hade gjort i ordning. Och lyckan av att ha hembakat bröd på bänken var enorm. Jag gjorde mig en god smörgås med ost och ägg, och eftersom man bor ensam och köper sin egen mat får man pilla ut gulan om man inte gillar den. Och det gör man ju inte. Sen kan man gotta sig resten av morgonen.



Men hallå.

Det blev hur gott som helst! Njutning med nybakat bröd med smör, ost och körsbärsmarmelad.






And so we meet again.

Efter en händelserik dag är det nu dags att varva ner. Det gör jag ikväll genom att baka bröd! Jag är ju ingen bagare direkt, så det är med små försiktiga steg jag har knåpat ihop vad som nu står och jäser i ugnen. På en finfin blogg hittade jag ett recept på världens enklaste bröd, och direkt kände jag mig tvungen att testa detta grova påstående. Jag inhandlade alla ingredienser och satte igång med sällskap av ett glas cabernet sauvignon. Som sagt är produkten i ugnen just nu, så det återstår att se hur resultatet blir.







Det här tycker jag du ska läsa.

http://www.underbaraclara.nu/185470/2010/10/12/sverige-kan-ta-sig-i-roven/

Together, together, that's how it must be.

Idag har jag varit jätteduktig tycker jag. Städade allt från festen igår, sen pluggade jag, lagade mat åt min fina make som var tvungen att jobba idag igen. Vi var bjudna till Rickys morbror Larry vid 16, så vi åkte dit och blev bjudna på jättegod mat och dryck och efterrätt. Sen var det meningen att jag skulle på gruppmöte för skolan kl 20, så jag fick åka tidigt. När jag var nästan framme smsade medlemmarna mig och sa att jag inte behövde komma, så jag fick så fint åka hem istället. Inte mig emot, men jag hade ju hellre stannat på släktfesten. Vi fick en påse päron med oss hem också, fast eftersom jag är proppmätt får jag gå och längta efter att stoppa tänderna i dem senare.


Yesterday is a wrinkle on your forehead.

Igår var jättetrevligt. Det blev inte riktigt som planerat, med vin och ost kväll, men nära nog. Och tårtan lyckades jag också med, lite shockerande. Vi var ungefär 10 personer, och även om det låter mycket i våran lilla lägenhet så kändes det ganska litet och mysigt. Vi drack öl och åt mozzarella-basilika-tomatspett, brie, vindruvor, tortillachips och salsa, lite smågodis, och tårta när det blev lite senare. Den var tydligen uppskattad. Vi hade både par, singlar, bebis och katt här, och alla trivdes bra ihop. Fin kväll helt enkelt, och Ricky blev ett år äldre.


















And if at first you don't succeed, dust yourself off and try again.

Det här är den troligtvis magiska jordgubbstårtan jag har gjort till Rickys lilla mysfest ikväll. Jag köpte en stor kartong grädde som jag skulle göra till vispad i min magic bullet. Eftersom jag inte har någon elvisp och inte kände för att bli så trött i armarna. Jag mixade jätteförsiktigt, men grädden blev aldrig fast. Så på den ungefär 28e mixvändan lyfte jag locket och det hade separerat. Fan! Och jag som bara hade cirka en deciliter kvar. Nåja, det får bli snålt med grädde, tänkte jag. Diskade mixern och gjorde samma sak om igen. Försiktigt försiktigt. Ännu försiktigare denna gången. Sen hände samma sak igen! Fan! Nu då? Den kan ju inte vara såhär halvfärdig. Även om den ser himla smarrig ut.





Grattis älskade underbara Ricky.

Idag fyller min snos år, 26 år mer exakt. Häromdagen kom vi fram till att hjälp- det är bara två år kvar tills han är 28, och då är det bara två år kvar till 30! Det är han inte nöjd med. Hur som helst är han och jobbar, men när han kommer hem ska vi ha vin och ost kväll med "nåt mer grabbigt", några få av hans kompisar och troligtvis en bebis. Lugnt och fint. Och jag köpte biljetter till en Los Angeles Kings match i Staples Center nästa lördag åt honom, men innan han kommer hem ska jag iväg och köpa nåt mer äkta, som man kan hålla i och så.

Annars då. Inget gruppmöte idag- sweet! Vi hade taco kväll igår med massa god mat som var så lockande att jag glömde ta kort på det. Var fortfarande mätt imorse så jag fick endast ta för mig en kopp kaffe. Nu ska jag städa och sätta på kaffe som min älskling ska få när han är hemma på lunch.

Känns längesen nu... jag och Anna i havet i Juni.


And this weekend feels so right.

Kan ni fatta att det fortfarande regnar här borta!? Mycket underligt. Jag ska inte klaga, jag kan ha på mig tjocka tröjor och mysa omkring, så skönt. Sen kan man baka bullar på kvällen så att ugnen värmer upp lägenheten, sånt är fint. Det är lite svårt att slita sig, nu vill man ju inte åka till jobbet heller. Igår blev jag kallad "Euro Trash" av chefen. Vi kan prata om det sen, nu måste jag åka.



Vakna och känna sig pigg.

Jag älskar när man har haft vett nog att gå och lägga sig ganska tidigt så man vaknar och är alldeles pigg. När man trycker på snooze knappen endast en gång, inte tjugo. Det lyckades vara ett kaffefilter kvar så jag får lite gottigt innan jobbet, och Good Day L.A. härskar som vanligt.

Igår hade jag mitt första midterm för terminen, och jag hoppas det gick ganska skapligt. Det var svårt, och tog lång tid, och sen hade vi gruppmöte efterråt, så jag kom hem runt 23. Idag blir det jobb i fyra timmar, och sen ska jag och Ricky försöka få tag på biljetter till The Phantom of the Opera på Pantages Theater nere i Hollywood. Den spelar till den 31 oktober, men tills på söndag är det 50% rabatt på biljetterna. Önska mig lycka. 

Nu ska jag ut i trafiken och trängas.


Sunbeams will soon smile through, good morning my darling to you.

Vi vaknade, vi låg och drog oss länge, vi gick upp och insåg att kaffet var slut så vi åkte till Sprouts, vår fina hälsobutik runt hörnet. Vi köpte kaffe och lite saftiga söta jordgubbar och bestämde oss för att ha en skön morgon. Vi åkte hem och bullade upp och satte på morgontv och nu är det lite jobbigt att tänka på att vi snart måste göra oss iordning och åka till skola/jobb.



Follow the fellow who follows a dream.

Idag har det regnat i Los Angeles igen. Jag har suttit på jobbet och tittat ut genom fönstren och varit glad att jag klädde mig i en tjock stickad tröja. Jag är förresten helt totalt slut efter dagen, det har gått i 110% dagen igenom. Alltid intressant, men efter 5-6 timmars sömn när man egentligen behöver minst 8 är det påfrestande och prövande. Nu är dock dagen över, och skolarbetena tar vid. Har mycket att läsa till imorgon. Men först ska jag luta mig tillbaka och fantisera om att jag snart slipper allt vad läxor och prov och lektioner heter.

Och jag har köpt Rickys födelsedagspresent! Men det tar vi en annan gång.







Follow my blog with bloglovin

Framtidsfilosofi.

Insåg just att den 27e Oktober är sista gången jag registrerar mig för kurser på Cal State L.A. Och den 17e Mars är sista gången jag sätter foten i en lektionsal där. Alldeles galet och underbart på samma gång. Ser även ut som att jag kommer lyckas få de tre kurser jag vill ha sista terminen: Case Studies in Accounting, Auditing, och Advanced Financial Accounting and Reporting, fast jag endast behöver den första.

If the sky above you should grow dark and full of clouds.

Himlen är regnig, och min man behövde meduciner, så jag var olydig och struntade i skolan idag. Tillsammans åkte vi istället ner dit och lämnade in mina skolarbeten och fortsatte mot apoteket, och sen köpte vi en varsin macka, världens största macka förövrigt, från Pasadena Sandwich Company som ligger nästan precis vid vår lägenhet. Vi satt och myste här inne i vintervädret, och nu har han åkt igen och lämnat mig åt resten av dagens skolarbeten.

Kom att tänka på en sak. Kommer ni ihåg Ally McBeal!? Vilket mysigt program det är! Det görs inte sån mysTV längre nästan. Det enda programmet i den stilen nu är ju Brothers and Sisters. Vet inte om det är särskilt populärt, men ändå, det har den där stämningen jag gillar. Hur som helst.












En kall rumpa och ännu mer levande ljus.

Så var ännu en dag i Oktober över. Det är helt otroligt hur fort detta året har gått, känns som att det nyss var mars ju. Idag har jag hunnit med att diska, plugga, laga snabb mat, och åka ner till Starbucks i Alhambra för ännu ett gruppmöte. Alla bord innomhus var upptagna, så fastän det duggade var vi tvungna att sitta utomhus. Vi satt där i över 2 timmar, och händerna och fötterna och rumpan blev sådär höstkalla, och jag tänkte hur fint det vore med jul snart. Mer snart än det redan är. Efter gruppmötet var över åkte jag till McDonald´s och köpte mat, åkte vidare hem till Ricky och Marley. Nu sitter vi allihopa och myser framför TVn, och om en halvtimma är det dags att sova.






Att ha en ensam stund med en fin tomatsamling.

Det bästa med helger och att vara ledig är när man får göra precis vad man vill ett tag; tända några ljus fast det är ljust och regnigt utanför persiennerna, titta på repriser av Brothers and Sisters medans man målar naglarna i ovanliga färger, surfa runt på internet och läsa miljontals olika bloggar och hemsidor, och laga en snabb fusklunch som smakar underbart på grund av de fina minitomaterna.






Fullkornspasta med pesto, tomater och parmesan.

Söndagsvisdom.


Tecate, tända ljus och lördagsfilm.

Det borde vara olagligt att vara så bekväm som jag är nu. Ricky, Jorell och Moe har precis åkt iväg till nån reggaefestival, men innan dess satt vi ute på baksidan och pratade öronen av varann och blev alldeles kalla i stjärten, för nu har hösten nog äntligen kommit. Nu sitter jag ensam här hemma med massa fina tända ljus som luktar vanilj, med en Tecate i handen och en ostig tjejfilm på TVn och bara njuter njuter njuter. Ibland är det så skönt att bara vara själv.

Frukosttankar och fönsterhäng.

Kylskåpet är alldeles ekande tomt och det finns två skrikande magar i hemmet. Inte en bra mix. Lägg till ett antal matshower på TVn så blev det ännu värre. Kaffe räcker tydligen inte för att tysta ner hungern, så det får väl bli ett besök till mataffären. Om ett tag.

Det har varit en galet jobbig vecka med skolarbeten och övertid på jobbet och gruppmöten och så vidare. Igår blev det i alla fall en spontanskön kväll. Jag och Ricky gick och käkade middag med Jenn och hennes kompis Katie på The Boat. Underligt ställe. Väldigt billigt med öl och god torskmacka, och man satt i en båt och åt. Inte fel! Efter middagen kände vi oss sugna på att hälsa på Nicole och Stefan Downtown, så vi köpte med oss lite drickbart och åkte ner. Vi satt i fönstrena och pratade och tittade ner på ett irrande Downtown L.A., och sen gick vi upp till takterassen och myste vid den upplysta jacuzzin och kände på luften (som hade en perfekt temperatur för övrigt). Vi pratade och pratade och pratade och sen vid 2 åkte vi hem och sov.

Min älskade.

Hon är så go när hon vill. Annars är hon lömsk. Och hon älskar att utnyttja de som inte är på vakt - mitt i natten för några nätter sen satte hon tänderna i mig. Håller på att läka nu. Stackars fot.


Tack älskade superduper vänner!




Älskar alltihop!!! Ni är alldeles för goa <3

Onödig fakta i väntan på...

10 FAVORITER
Färg: Svart, creme-beige och vit.
Mat: ALLT. Heh. Fast om jag måste välja är det en medium lagad köttbit med fräsch krämig cole-slaw (Houston´s style), kanske till och med nån slags potatis på sidan.
Band: Är ingen bandmänniska, men jag gillar All-American Rejects, Kings of Leon, Vampire Weekend...
Film: The Color Purple, Borta med Vinden.
Bok: Angela´s Ashes, A Thousand Splendid Suns, Cat´s Cradle, A Tree Grows in Brooklyn...
Sport: Sport? Kan man välja INGEN så tar jag det. Annars att titta på väljer jag hockey.
Årstid: I L.A. = Vinter, i Sverige = Sommar.
Veckodag: Fredag.
Glassmak: Gammeldags gräddkola.
Tid på dygnet: Sovmornar.


8 FÖR TILLFÄLLET
Humör: Inspirerad.
Smak: Plockgodismunnar.
Kläder: Myskläder.
Bakgrund: Sol utanför och nyhetsmorgon på TVn.
Nagellack: Ljusrött.
Tid: 10:26.
Omgivning: Lägenheten i Pasadena, soffan närmare bestämt.
Irritationsobjekt: Tankar om att jag måste till skolan.


6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina nära vänner: Nej.
Brutit mot lagen: Ja.
Blivit arresterad: Nej.
Badat naken: Ja.
Varit med på TV: Räknas Kanal 12? Isåfall kan jag stolt säga JA! Tror nog minsann jag kommer ihåg nån festival på Mariebergsskogen då jag och mina kompisar blev med i förbifarten.
Slagit någon du inte känner: Många. Nejda.


3 PERSONER
Du kan berätta allt för: Ricky.
Du tycker om: Samma.
Du inte gillar: Men.. jag gillar ju alla (på bloggen iaf, heh..)


2 VAL
Kaffe eller te: Kaffe helt klart.
Vår eller höst: Vår i Sverige och Höst i L.A.


1 ÖNSKAN:
Att jag får ett kick-ass jobb när jag är klar med skolan.

Bahaha... DRIVING HOME FROM WORK!







Speciellt intressant att Mauster och Pappa trodde det var Simon! ;)

PS. Kollade just vad det kostar att gå på min skola om man inte är California resident... 18,000 dollar per år, alltså ca 126,000 kr!!! Herregud...

Är det här JAG eller SIMON?



Nååå?

Nya tag.

Så. Som sagt var min födelsedagsvecka/helg alldeles fantastisk! Jag fick massa grattismeddelanden, sånger på telefonsvararen och på linjen, paket från Sverige med massa bra grejer i, kort på posten och på min email, och så vidare och så vidare. Min underbara man hade trollat fram ett par finfina solglasögon åt mig, och fina blommor (de är lite ledsna nu, men fortfarande fina!). Mina härliga USA-brudar hade köpt ett presentkort på Pantages Theater nere i Hollywood så nu får jag snart gå på musikal igen! Fick blommor, och böcker, och choklad från andra folk på min fest. Fick finanstillskott av min fina familj, och än så länge har jag köpt mig Microsoft Office paketet, så nu har jag riktiga Word och Excel. Tack väldans! Det behövde jag. Alla är så goa!





Så på torsdag kväll hade jag min tjejmiddag på Cafe Santorini. Det var jag, Jenn, Randi och Nicole (Stacy var strandad i Long Beach, annars hade hon också varit där), och vi drack lite vin och åt goda förrätter. Vi hade det väldigt mysigt. Tyvärr dog min kamera och jag fick bara dessa småsuddiga bilderna på mobilen.




Sen på fredagen tog Ricky med mig ut på middag som hans föräldrar bjöd på (tack så jättemycket Westerlunds). Vi gick till BarCelona och smuttade en flaska vin med tapas: blandning av oliver, calamari med aioli, friterad zucchini med yogurtdipp, grillade stora räkor, och serranoskinklindade fikon med blue cheese innuti. Heeelt underbart. Till efterrätt delade vi på en molten chokladkaka med vaniljglass. Sen var vi mätta så vi nästan rullade hem. Glömde kameran, så inga bildbevis. Endast ett kort på ölen jag fick av Ricky innan vi gick ut.


På lördag var jag i skolan på två gruppmöten till klockan 14, sen åkte jag hem och gjorde mig iordning för firande på kvällen. Stacy kom hit innan och bjöd på champagne, och sen kilade hon, jag och Ricky iväg ner till Old Town. Planen var att vi skulle till NeoMeze, men när vi kom fram hade de ett extremt högljutt liveband, och stället var fullpackat. Istället gick vi till Barney´s, och vi var tidiga nog att vi fick ett långbord på deras terass på taket. Massa folk kom och firade med mig, och det var riktigt lyckat! Jag hade så kul att jag glömde ta ett enda kort, det enda jag fick med var klockan 2:30 när vi var på Ralph´s och köpte öl till efterfesten hemma hos oss. Såhär öde var det.


Allt som allt, som sagt, var det ett himla bra födelsedagsår.

Födelsedagshelg.

Jag har haft en alldeles underbar födelsedagshelg. Tack för alla gratulationer, samtal, sånger, kort, och meddelanden. Skolarbetet har hamnat lite åt sidan så jag ska försöka ta ikapp nu. Skriver mer om helgen senare.

***+*+**+**+*+***++++*+***

Happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to meeeeeeeee..... Happy birthday to me!

Tack för alla gratulationer, det känns väldigt fint när man egentligen är alldeles ensam här borta på andra sidan världen. 

Har jobb nu, så om nån tänker slå en signal kommer jag inte vara hemma förrän runt 14 (min tid).


...och GRATTIS NELLIE på 3årsdagen!!! Massa massa kramar från mig och Ricky! (hon borde väl lärt sig läsa vid 3!?)



I Sverige är jag 25.



Endast Marley är hemma och grattar mig på min Svenska födelsedag. Självklart är det några timmar kvar här i USA tills jag får fira. Eller vänta... får man en vecka att fira nu kanske? Nu när man får bestämma själv. Då kan man ju fira hela veckan. Med födelsedagsglasstårta varje morgon. Mmm. 

Kom precis från skolan. På grund av att det regnar vägrade jag stanna i skolan hela dagen, fast jag hade planerat det. Jag åkte hem, åt lite, tittar lite på TV, myser med en filt i soffan, filosoferar om helgen, och sen ska jag åka ner till skolan igen om en timma. Resten av veckan ser ut som såhär:

- Jobb imorgon till klockan 13, sen hem och plugga och göra mig iordning för födelsedagsmiddag med mina tjejkompisar. Vi ska till ett ställe som heter Cafe Santorini i Old Town. Det är lite medelhavsigt och mysigt. Och de har jättegod mat. Inte så fasligt dyrt heller.

- På fredag jobbar jag hela dagen, och sen ska Ricky ta ut mig på födelsedagsmiddag. Vi funderade på lite tapas nånstans, så man kan äta många olika saker. Nåt jag älskar.

- På lördag måste jag ner till skolan för gruppmöte, efter det måste jag göra läxor för 3 olika klasser. På kvällen ska vi ut på födelsedagspartaj. Inte bestämt vart än, men det står mellan Old Town, Downtown LA och Hollywood.

- På söndag har jag ett gruppmöte igen för en annan klass, så jag får akta firandet på lördag kväll.

Så ser det ut gott folk! Bilder kommer självklart. Blir ju nästan en vecka av firande ändå...

Ett huvud fullt av bomull.



Ungefär så känner jag mig efter 8 timmar i sträck fyllda med nummer. Ögonen går i kors. Ska äta, sen dags för skola. Och så åker vi iväg till McDonald´s...

Goderafton och tack för välönskningarna.



Jo då, jag kämpar på. Känns bättre idag, insett vad jag kan och inte kan göra, och vad man ska prioritera. Sånt måste också göras! Ska ta det lite lugnt nu och se på lite TV, sen väntar sängen, och imorgon är det full fart igen med jobb till klockan 17 sen skola till klockan 22. Ha en trevlig dag allihop!

Grinsill.

Tyvärr har jag inget kul att komma med alls. Har inte tagit ett steg utanför lägenheten på hela helgen, med undantag när jag knallade till närbutiken för ett berg av nudelpaket. Jag har pluggat. Och pluggat och pluggat och pluggat. Håller tummarna för att det var en speciell helg, för att resten av terminen inte blir riktigt lika fullpackad. För då får vi säga hejdå här och nu.

Det är svalare ute, med lite småregn. Passar perfekt, ja, förutom att jag hatar regn. Om jag fick välja skulle det vara mellan 18 och 20 grader jämt, med en sol som inte värmde så mycket utan bara var där och satte färg och fina toner på livet. Och det skulle aldrig blåsa eller regna eller bli värmebölja.

Hur som helst måste jag göra mig iordning för att åka till banken, betala hyra, och sen åka ner till skolan. Efter skolan får jag fortsätta plugga hela dagen och hela kvällen så att jag möjligtvis hinner klart med allt. PUST.

Om ni inte märkt det så är jag otroligt grinig efter helgen. Ibland får man tycka lite extra synd om sig själv.

Hej.



Kenzie var på besök igår.




Hon var ganska uttråkad. Förutom när hon käkade...




Fast hon var ganska uttråkad då också.




Så pappa Jorell fick hjälpa till.


Hon är alldeles för go, kan inte vänta tills vi får vara barnvakt om och om igen. 

Tar en liten paus från pluggandet såhär vid 19:45. Tänkte köra tills 22:30 då Ricky kommer hem, sen får vi äntligen pusta ut ihop med en film eller kanske några svenska TV program som sändes i veckan. Klickade nyss hem lite fler produkter från e.l.f. också, blev jättenöjd med alla produkter jag testat! Köpte även en bok på amazon. Blir lite shoppingsugen när jag sitter här hemma hela dagarna...

Förresten, såhär go är Marley idag:


10 veckor utan helg?

Fyyyyyyyyyyy min helg blev alldeles förstörd. Jag som skulle på LA Derby Dolls ikväll kan inte gå på grund av för mycket skolarbeten. Jag skulle bli hämtad klockan 17, men det finns inte en chans att jag är klar tills dess så därför får jag stanna hemma. Lite sur är jag. Och helt slut från första veckan. Kommer alla helger bestå av 95% skolarbete och 5% sömn?

Höst? Nej nej nej.

Fortfarande värmebölja, inget nytt där. Kanske lite svalare, men ändå dötrist. Höst nu tack!

Lång dag. Produktiv dag på jobbet, övertid, beröm, allt sånt jag gillar. Nöjd. När klev innanför dörren väntade ett paket från e.l.f. cosmetics; 18 nya produkter! Testat 2, helnöjd än så länge. Kvällen skulle egentligen bestå av att börja läsa en textbok som måste vara klar måndag kväll. Har inte ork, så det blir desto mer under lördag, söndag, måndag. Nu blir det istället besök av fam Jorell igen.

Marley hjälper mamma att öppna paket.


Stor påse med smink!


Nemen titta vilka som satt på kylen...


Nu är det i alla fall hälja.

End of business.

Första veckan nästan färdig! Lycka! Konstigt nog har det varit en mycket actionpackad vecka. Det har varit trasiga bilar, nya bilar, massa sjukdom, värmebölja, Dr Pepper regn på lektionen*, privata emails på gruppmöten*, och övertid på jobbet. I helgen väntar plugg, plugg, plugg och ett äventyr till en rullskridskorink med härliga bruds.

Men 8 timmars jobb väntar först.
*Var lugn, jag ska berätta om detta senare.

-----> KOLLA FRÄSCHASTE RAPPEN: http://www.youtube.com/watch?v=DEYXfv6tA24

RSS 2.0