Min lömska älskling.


<3<3<3

Men, det är ju jag och Ricky, för alltid!


Sommaren är här, jobben flödar

Suttit ute i solen idag nästan hela dagen, grillat, travat omkring i gräset och vattnat. Perfekt värme där ute, och vad är bättre än att grilla majs och kött och käka med en tomatsallad? Oooh... Kollade sen på lite film, gjorde lite läxor, kollade på lägenheter osv.

Sen hamnade jag på jobbsök. Oj! Det finns ju massa jobb därute. Hittade ett som lät perfekt, precis som jag vill ha (plus att jag kan arbetsuppgifterna redan), plus att det var ett "well established fashion company in Downtown L.A.". Va? Va? Perfekt vare ja. Skickade precis in en CV + brev och vi får väl se vad som händer. Troligtvis ingenting, de söker garanterat nån med mer erfarenhet, men ändå - det skadar ju inte!

OK nu da, nu da...

Fredag kväll, äntligen! Lycklig, så lycklig. Har varit ute o käkat med Ricky i Old Town. Vi gick till en Braziliansk restaurang och käkade lamm och beef, ceviche och calamari... Självklart lite vin. Påväg mot bilen fick vi upp ögonen för Neomeze, gick in och kikade, och det visade sig att Rickys gamla arbetskompis jobbade så hon bjussade oss på varsin drink och vi slog oss ner. Tog det lugnt och myste ett tag, sen åkte vi hem. Går nu och lägger mig, i tid, fredag kväll klockan 23:50. Perfekt.




Nästan helg

Idag har varit en helt OK dag. Fick sluta tidigt från jobbet (WHAT?! På TAX DEADLINE day?), gick hem och tog en tupplur, drog till banken en sväng, käkade sushilunch med Ricky, sen spenderat kvällen framför grillen med gott sällskap. Nu är klockan lite över 22 och jag tänkte nanna så jag är någorlunda utvilad imorgon för veckans sista arbetsdag. Chefen ska ta ut oss på lunch för lite skatte-firande, så förhoppningsvis går dagen lite fortare. Sen är det helg! Fredagkväll är det tänkt att jag och Ricky ska ha lite date night, och på lördag ska jag ner till Downtown igen, först hem till Nicole som förra helgen, och sen till The Edison för lite partajj. Ser ut som en trevlig helg!

Lever ni såhär?

Känner mig rätt ensam i misären ibland. Men kanske är jag bara överdriven på klagomålen, jag vet inte.

Att komma hem klockan 22:30, vara vaken en timma, gå och lägga sig, gå upp för att åka till jobbet en timma senare, åka raka vägen till skolan efter jobbet, komma hem klockan 22:30, vara vaken en timma, gå och lägga sig, gå upp för att åka till jobbet en timma senare...osv.

Vad händer? När man stannar upp och tänker så är det galet. Men när man är inne i loopen gör det inte så mycket. Blev ombedd att komma in och jobba imorgon på min lediga dag. Eftersom man försöker "bevisa sig själv" måste man ju tacka jaaaaa - inga problem! Helg snart i alla fall, tur att jag har dom nuförtiden.

Snarkmåndag

1) Gud vad trött jag är. Helgen gjorde verkligen ingenting för mig. Va i skolan till kl 22 utan att käka annat än frukost är väl heller inte den bästa lösningen.

2) Köpte 2 skolböcker idag. $418. Fy. Fan.

3) Min väska gick sönder. Knatade genom skolan till lektion med 2 böcker och 1 block samt tusen andra pryttlar i väskan. Boom, rakt i marken. Fick leka bebis resten av dagen.

4) Imorgon väntar jobb från 9-17, sen raka vägen till skolan för lektion 18-22.

5) Onsdag: SNAAAAAAAAAARK till klockan 13 - minst!

Redan över

Kan inte fatta att denna helgen tog slut så fort! Känner inte att jag fick nåt vettigt gjort alls, bara väntat på saker/varit uttråkad. Hatar sånna helger. Tur det kommer en ny om en vecka!

Å andra sidan hade vi en riktigt bra utekväll igår. Jag och Stacy åkte till Downtown och spenderade halva kvällen hos Nicole och halva kvällen på The Association. Goda drinkar, bra service, bra sällskap men kolsvart. Kunde knappt se vem som stod framför en! Födelsedagsbarnet Nkoyo hade redan dragit när vi kom dit, hon hade blandat lite för många drycker under kvällen tydligen... Men men, fyller man år så får det väl va!

Dags för en ny vecka nu, pust och fräs... Sommaren närmar sig i alla fall som tur är, vi har redan grillat 3 ggr!












Fy tusan

Va härligt man får ha det ibland! Jobbade till kl 13 idag, åkte hem och nannade på soffan i en halvtimma medans Ricky skrev uppsats. Litet tag senare bar det av till Ralphs för att inhandla lite käk, åkte hem och slängde på kol på grillen, preppade, grillade! Glömmer alltid hur mycket jag älskar grillen... käkade kött, majskolv, zuccini, champinjoner, tomater och butternut squash (vet inte vad det är på svenska, nån orangegul grönsak, nån blandning av morot och potatis...)

UTSÖKT grillning av MOI!

Har lite...

för lite tid för min blogg nuförtiden kanske. Skola, jobb där det är tax season = övertid och stress, och sommar som närmar sig. Jobbade extra i helgen, och troligtvis blir det samma nu i helgen. Skolan drog igång förra veckan; tar "International Accounting", "Accounting Information Systems" och "Taxation of Corporations and Partnerships". Försökte lägga till en till kurs i torsdags (Auditing) men läraren vägrade låta fler elever registrera sig. Ovanligt, nej. Ser fram emot mitt mini-studieuppehåll under sommaren. Efter mitten av juni blir det inte skola förrän slutet på september, vilket ska bli hur skönt som helst. Ett litet besök till Sverige i augusti blir det ju också!

Igår invigde vi grillen. Hade över några kompisar och Rickys 2 kusiner och grillade carne asada, majs, svamp och åt med guacamole, chips och vindruvor. Låter lite konstigt kanske, men det var asgott. Solen skiner, det är varmt, "sommaraktiviteterna" har dragit igång... Känns underbart! Älskar den här tiden.

Lite bilder från senaste tiden...



Ute i Old Town (jag, Lori och Stacy)




Ute i Old Town (Stacy, Steven och jag)



Sleepover (Jenn, Nicole, jag, Stacy och Meghan)


RSS 2.0