Morsor vettu...

Ja, min är rätt orginell hon. Skickar bilder på halvnakna män till min mail och sånt. Här tyckte hon nån grek som blivit vald till världens vackraste man ser ut som Ricky:



Jag vet inte jag. Men det är tur jag har henne som håller mig uppdaterad om sånna här viktiga historiska händelser.

Sen tycker jag det är intressant att gamlingarna alltid undrar om jag pratat med lillbrorsan, för dom får inte tag på honom, men jag som bor en halv planet bort har nog hört nåt! Dom är för roliga. Och idag är dom och badar badtunna och dricker sprit i -13 grader en lördagkväll. Jag tror dom är på mer äventyr än vad jag och brorsan är sammanlagt.

Är det konstigt med en katt som äter spenat?


Tax Research, Kaffe och Ace of Cakes

Mmm precis. Sitter med en kopp kaffe, min käre man lämnade kvar åt mig i kaffekokaren när han åkte till jobbet så jag skulle ha en mysig start på min morgon, snoos! På TVn är det Ace of Cakes, bakar kakor, naam naam naaaam. Som sagt har jag ju blivit så sugen på sötsaker på senaste, men jag har nog kommit fram till varför. Har skärt ner "lite" på kolhydrater, så det kanske är därför jag känner sug för mjukkakor, typ sockerkaka och jordgubbstårta och cheesecake, och dylikt? Vad säger ni kunniga? :)

Sen tax research för hela slanten. Har ett projekt som ska va klart på tisdag, och idag och imorgon är enda dagarna jag har att jobba på det. Plus att jag har 3 kapitel att läsa + göra uppgifter till samma kurs o samma dag. Sen har jag två andra kurser också! Fy, hemsk helg. Åtminstone är jag ledig.

Igår var vi ute och käkade på en sportbar nere i Old Town, blev burgare o bärs. Mmmhm! Bra avslutning på veckan. Ska visserligen ut och käka med Stacy och hennes pojkvän ikväll, så jag får väl ta det lite lugnare då. Ska inviga mina glittriga små booties då i alla fall, har blivit alldeles kär i dom!





Nästan helg

Längtar mycket, trots att jag har massa skolarbeten att syssla med i helgen. Åtminstone slipper jag ju jobba!

Jätteskönt att ha Ricky tillbaka, han kom vid 19 i tisdags och hade haft det jättebra. Vi fick umgås hela dagen igår, var på nya "The Promenade" i Arcadia på dagen, och käkade middag på kvällen. Klämde även in en film, Angels and Demons. Hur mysigt som helst!

Var på jobbet till kl 13 idag, har alltid kortdagar på torsdagar. Kom hem, lagade mig en smarrig gravlax- och spenatsallad, åkte till gymmet, kom hem och pluggade lite, körde lite yoga, och nu ska jag och handla och hämta Ricky. Om jag har tur kanske jag kan övertala Ricky att gå på bio ikväll!!!

         


Ps. Hur många är stolta över mig att jag HELT kickat mitt Diet Coke beroende? JAG i alla fall. Dricker det aldrig nuförtiden. Min tandläkare är nog glad.

Lugna gatan

Som tur är kan man väl säga så om nuläget här på Lotus Avenue, men om dagen överlag också. Skolan gick bra förutom att min okompetenta accountinglärare hade powerpointbilderna uppochner!! Kunde inte koncentrera mig på vad han sa utan försökte konstant läsa bilderna. Helt ovärt.

Nån som märkt vilken matgrissida detta har blivit? Bilder på mat, det är väl kul? Därför får ni en till, buhaha... Mitt nya favvo-snack, morötter, selleri och saltfritt jordnötssmör.



Och så körde jag min 30minutare på elliptical maskinen, och nu efter skolan körde jag dag 2 med min yogavideo. DÖD är jag. Herregud och herreguuuud va död jag är. Möjligtvis kanske man inte ska köra 2 dar i rad... Men ändå... hjälp...

Imorgon kommer Ricky hem <3

Söndag och måndag, fortfarande allene.

Va tråkigt det är att va ensam ändå! Det är så tyst hela tiden. Känns som mina stämband ska rosta ihop. Och va tråkigt det är att laga mat åt bara mig egentligen. Noll motivation. Igår var jag så oinspirerad att det blev sojakorv, champinjoner och äggröra till middag. Som tur är kommer han hem på tisdag kväll i alla fall...



Katten är brunstig igen. Tycker jag har hört nånstans att dom bara ska va det 2 ggr om året? Har jag fel? Våran katt är det var och varannan månad. Minst 4 ggr om året, helt klart. Och nu är vi där igen. Vaknade flera gånger inatt av att hon låg och gned sig mot fjärrkontrollerna så dom åkte i backen gång på gång. Igår när jag körde yoga (jahani, där såg ni rätt) och låg i avslappningspose sprang hon upp och la sig på min mage o knorrade.  Nåja, om nån vecka är hon förhoppningsvis normal igen.

Idag äre skoldags igen, ugh. Business communication och en av accounting kurserna. Snarkar redan...

Dags att käka upp min havregrynsgröt, slurpa i mig mitt kaffe, och slänga mig in i duschen.






Ja jävlar!

Så tydligen tänker jag o Stevie rätt lika eftersom det var samma hotell hon bodde på. Jahapp, men det är ju bra att veta att det var bra! ;)

Här borta i L.A. (man får väl nöja sig... New York får väl vänta...) är det finfint idag med solsken och perfekt temperatur. Kan fortfarande använda skinnjackan vilket jag är mucho nöjd över. Jobbade lite på morgonen, sen ska ni få höra vilken viljekraft man hade: Istället för att dra hem och sätta på en rulle och käka överbliven pizza från igår, åkte jag raka vägen till gymmet och körde kondis, och sen ner till mataffärn och köpte grönsaker, frukt och havregrynsgröt, och sen knallade jag in på Jamba Juice och köpte mig en "Mango Mantra" smoothie från deras lättmeny. Sen, hör och häpna, när jag kom hem gick jag direkt till kylen och slängde de resterande 6 pizzabitarna i sopen så jag inte får för mig att vekna senare. Va? Känner ni igen mig? Nej. Det är knappt så jag gör det själv. Och det var såndär god pizza med ost i kanterna också....... Men nu har jag jordgubbar och sockerärtor och morötter och Instant Oatmeal Apples and Cinnamon. Det ni!

Cruisar ner för Del Mar i min snygga Volvo med öppna rutor och kaffe to go... ;)



Mmmmm.... Mango Mantra.... Strawberry Nirvana är på plats nummer 2.



Ps. Ja, jag solade efter jobbet.

Ps 2. Gjorde min "sista" dag på SunWorks idag! Planerar att sola gratis tills jag får min sista check iaf.

Ändrad lördagskväll.

Istället för att handla klänning, istället för att köra bil i timtal, istället för att göra mig iordning, dricka mig redlös och riskera dramatik stannar jag nu hemma från födelsedagspartajet ikväll. Stannar här på soffan med Marley-snarten, med en film (eller flera) och lite mysljus o sånt. Ricky har dragit iväg till fjällen, så nu väntar 3 nätter ensam, USCH! :/

Käkar mini-Snickers.. fräsigt..



Hon är med som vanligt...



Hoppas ni hade en bra lördagskväll också.

Fanskap.

Jällaskitasså. Ska på födelsedagspartajj ikväll i Hollywood, nån klubb vid namn Wonderland. Ingen aning om vart det är, allt jag vet är att jag måste ha klänning. Buuuuuu! Jeans vill jag ha. Har ingen oanvänd klänning, och en jag haft förut (särskilt en jag använde förra helgen och verkligen gillar) kan jag ju inte ha, neeeeej nej nej.



Önskar självklart att jag inte använde den då, eftersom jag inte var tvungen att ha klänning, och istället kunde ha den idag. VILKA PROBLEM, alltså, screw jordbävningar, jag har riktiga problem jag.

I alla fall ska jag nu ner till Old Town och försöka göra lite shopping med Stacy. Hon ska inte med (buuu igen) ikväll för hon är sjuk. Hmmm. Lunch, shopping, och bara va ledig. Ricky åker till Big Bear ikväll med 3 andra grabbar. Snowboard o stuga till på tisdag. Lite avis måste man ju va.

Annars har jag haft det rätt fint de senaste dagarna! Har mest stannat inne pga det HEMSKA regnet. Självklart var jag svag och beställde pizza, och igår köpte jag smarrigt godis. Nåja. Man kan ju inte va perfekt.












Har en katt som inte låter mig va ifred längre! Var jag än är ska hon ligga på mig o snosa. Riktigt mysig faktiskt! Bits inte lika mycket längre heller. Lille Gnarls...

Har haft en riktigt härlig morgon framför dator/TV med lillkatten, men nu är det nog dags att göra sig iordning för lite shopping. Idag är det sol ute igen också, och det är jag extreeeemt nöjd med! Ska utnyttjas direkt.


New York

Detta inlägget är tillägnat Linda; Du har gjort mig så fruktansvärt sugen på New York nu att jag knappt kan hålla mig längre. Vill dit så himla gärna!!! Har suttit på morgonen idag (eftersom alla svenskar festar ikväll tydligen, även gamlingarna, och inte vill prata med mig) och kikat runt på olika deals i Maj. Hittade ett paket med flyg+detta hotellet i 5 dagar (4 nätter) för $1400!!! Det måste vi ju kunna spara ihop till!? Det tror jag...



Det tar ungefär all viljekraft jag har kvar att inte klicka "Check Out" denna sekund!

"State of Emergency"

Regn, åska, storm, evakueringar, tornadovarning.. osv.. Varför är det alltid så extremt här? Suck.




Oooowwww!

Fan då, matlagningsskador! Hackade/skärde basilika och snittade fingret rätt härligt... :(



Ska käka kyckling och sallad med - trumvirvel - GETOST!!! Känner lukten... mmmumms.... Sen bär det av till gymmet, för igår kom jag inte iväg tack vare Ricky: Han hade tagit med sig bilnycklarna till bion! Suck. Ibland är det minsann jobbigt att dela bil.

Var nyss och handlade, och kom och tänka på en märklig sak. Vet inte vart det kommer ifrån, men jag har blivit så jäkla godissugen på senare dar! Har aldrig varit en godisgris, utan mest gillat salta saker och mat istället, men nu verkar jag fått nåt nytt sockerbehov. Jättekonstigt! Funderat på om jag kanske har ätit mycket socker de senaste månaderna, men det tror jag inte. Underligt.

Matlagning

Jag har börjat få upp intresset för matlagning igen- Som tur är! Blev trött på det ett tag, men efter att ha lagat ett par gånger är jag motiverad igen. Min nya kära älskling getost är med i många av grejerna, bla dessa två godingar; Sallad med curryräkor och getost, och "smalpizza" bestående av fullkornstortilla (fast den är vit) med kalkonskivor, getost och basilika. Mmmm.... Gjorde även megagod ugnsstekt kyckling med ett getost-honung-rosmarinstäcke, med ugnsstekt sötpotatis till. Fortsätter äta mina urbra sojakorvar, dom är bra dom. Ricky vägrar käka dom, men det betyder ju bara fler till mig.

  

Fan. Nu blev jag hungrig igen.

Annars ligger jag och Marley här och snosar. Hon har blivit en riktig knäkatt, hon vägrar låta mig sitta ensam här med datorn i knäet, utan kryper upp i mitten och lägger sig. Ricky åkte iväg på bio med några kompisar och lämnade mig här hemma. Skönt, nu får jag se på nya Desperate Housewives ifred, och sen dra iväg till gymmet. Allt efter en 11timmarsdag på jobbet, astråkigt.

Igår kväll var jag iväg en snabbis på gymmet, och sen åkte vi till en liten mysig bar med två av Rickys kompisar. Blev alldeles perfekt, en snabbis mellan 21 och 22:30, sen hem igen med lite TV innan jag gick och sov. Har det så skönt nuförtiden!

Imorgon är det Martin Luther King Day, så vi är lediga från skolan. Hähähähäääärligt värre! Om det är öppet ska vi lämna in bilen på lite uppfixning, och sen traska hem i regnet. Det stämmer- Spöregnar gör det! Ska tydligen va så tills på onsdag. Fy...

Lördag=Min dag

Ny vecka har passerat, kan inte fatta att vi är mitt i januari redan. Helt sjukt. Skolan har börjat, och accounting klasserna jag har verkar väldigt intressanta. Business Communication verkar som skit, men måste man så måste man! Oooo ja. På jobbet börjas det testa mig, och puffa in mig på svårare projekt och dylikt, vilket är bra. Svårt, men bra. Har äntligen kommit igång på gymmet igen, och det känns ännu bättre. Har upptäckt mitt kryptonit; Getost. Gott på allt! Mmmm... Och. Igår tog jag mig iväg på tjejkväll i Downtown LA. Första gången jag går "ut" där nere, och blev mycket positivt överraskad! Inte alls lika smäckfullt jag trodde det skulle va, och området kändes mycket säkrare än väntat också. Mer sånna rundor! Ikväll blir det troligtvis lugnt lördagsmys med Rickman här hemma, med lite middag och film och sånt.

Lite uppdaterade?! ;)

Ut med det gamla, in med det nya.

     

Oj oj, det stämmer!

Har visst totalt glömt bort mitt skrivande här. Oups! Här är jag igen i alla fall. Sen sist har jag lagt ner mitt grytlagande, gått på vätskediet pga visdomstand (möjligtvis), och börjat skolan. Nyår var bra, som vanligt sämre än önskat, men OK jämfört med endel andra frusna nyårsnätter i Sverige. Hur som helst är jag tillbaka i vardagen.

Gjorde om i vardagsrummet litegrann i veckan! Har inte tagit några kort än dock, men det kommer. Hade en liten reunion med Stacy i fredags, och igår hade vi födelsedagsmiddag för Jenn. Skulle egentligen åkt iväg på stugsemester med hela tjejgruppen denna helgen, men det blev inställt för nån anledning. Synd.

Hoppas ni har det bra därhemma allihop! Ska fortsätta städa upp lite nu så Ricky kan börja bygga nya byråer till sovrummet.


Nyår och Jenns födelsedagsmiddag

   

 


RSS 2.0