Newport

Sitter och förbereder mig inför kvällens eskapader. Som sagt ska jag iväg med några andra tjejer ner till Newport Beach och parta lite. Svart klänning är inhandlad, och har redan övat lite ögonmakeup (för jag är inget pro direkt), och nu sitter jag och är SUPERVACKER!



Kan inte röra ansiktet = Sitter med ansiktsmask, och lyssnar på Prince och försöker bli lite festglad. Har ca 2-3 timmar på mig, och ska hinna en tupplur, äta, duscha, och göra mig iordning. Sen bär det av till Long Beach först.

Ricky jobbar han, stackarn.

Det närmar sig jul...

Sitter hemma och tar det lugnt idag. Blev en kort vecka, skola i måndags och jobb i tisdags, sen är jag ledig resten. Förutom en 4timmars lektion imorgon då.

Det var Thanksgiving igår, och vi var uppe hos Rickys moster och firade. Bakade bananbröd och chokladbollar och tog med, och det var tydligen väldigt uppskattat!



Fick lite chokladbollar över som jag tänkte mumsa i mig nu framför en film. Beställde ett medlemsskap i Netflix i förrgår, så nu kan vi se på film hela tiden! Peeeerfekt för oss :) Ska se klart "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" nu, sen blir det nog "Seven Pounds" eller "Philadelphia".

Imorgon ska jag ner till Long Beach och Newport och hälsa på Anne och Stacy. Vi ska tydligen ha "Black Dress and Champagne" party nånstans nere i Newport, så jag gick och inhandlade en svart klänning häromdagen, och ett par längre lösögonfransar än sist, man får ju faktiskt försöka litegrann!!! ;)

Nej, nu lägger jag ner mitt datande för ett par timmar.


husmor

Sitter och försöker komma på vad jag ska ta med imorgon på Thanksgiving. Ingen mat, men jag tänkte faktiskt baka nåt. Bröd, kakor, eller nåt liknande. Funderade på antingen nåt gott lite grövre hembakat bröd, eller typ hallongrottor. Förslag? Inget FÖR komplicerat, jag är ingen van bakare direkt.

CSN

Det är så skönt när CSN inte krånglar för en gångs skull. Ringde och kollade upp när utbetalningen blir, och TACKAR: Den kommer den 14e December. Planeringen inför våren, sommaren och hösten börjar! Eftersom sommarterminen nog inte blir av (eller troligtvis kommer inte jag gå den i alla fall pga höga priser) så måste jag planera ut så vi har pengar nog att täcka hela det halvåret. Vilket kommer gå utmärkt, OROA INTE ;) Känns bra.

Sitter här efter veckans sista arbetsdag (jag vet, sjukt va!? sååååå skönt, TACK THANKSGIVING) och gottar mig med ett glas vitt vin och funyuns, nooom noooooom noooooom.... Ricky har gått och lagt sig, och katten gnäller och skriker i bakgrunden, har fortfarande inte blivit normal. Börjar närma sig dock....

Kolla in denna.


SEX AND THE CITYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!

Utmaning

McDonald's eller Burger King

Blondiner eller Brunetter

Surt
 eller Salt godis

Vanlig Cola eller Cola light

Jay Z eller Eminem

Stockholm eller Göteborg

Kaffe eller te

Adriana Lima eller Miranda Kerr

High heels eller Converse

Desperate Housewives eller Gossip Girl

Scrubs eller How I met your mother

Blåögda killar eller Brunögda 

Sony Ericsson eller Nokia

Xbox eller Playstation  (INGET AV DOM)

Utekväll eller Hemmakväll

Julafton eller Nyårsafton

Edward eller Jacob  (HATAR Twilight av hela mitt hjärta!!!)

Ginatricot eller H&M

Ge eller

Britney Spears eller Lady Gaga

Personlighet eller Utseende

Pengar eller Kärlek

Chips eller Ostbågar

Att aldrig mer få äta chips eller Att aldrig mer få shoppa skor  (skulle aldrig kunna välja)

Att alltid gå runt och lukta lite prutt eller Att prutta 100 gånger om dagen

White fudge covered oreos

Helgen har varit hur bra som helst! Får nog knappt va bättre, känner mig rätt bortskämd faktiskt. Lördagkvällen i Hollywood bestod av födelsedagsmiddag för en av mina kompisars kompisar, och sen vidare till en bar i West Hollywood där vi dansade och snattrade iväg kvällen. Som sagt kom jag hem i rimlig tid, så söndag morgon på jobbet gick utmärkt. Jobbade 4 timmar, och hann knappt gäspa så var passet över. Åkte hem, städade lite, och sen bar det av mot Studio City till Katsuya för sushi och mer snatter med 3 SunWorksbrudar. Sånna bra helger får ju nästan va olagliga.

Nästa helg planerar jag ett besök till min ex-arbetskamrat Anne i Newport och möjligtvis även Stacy i Long Beach.


         


Måndagen flöt förbi alldeles smärtfritt också, en lektion sen lite matlagning och TV. Sitter och njuter av lite vin och white fudge covered oreos framför Criminal Minds nu, perfekt slut på dagen.

Dear City of Angels:

I don’t know but 
I think I may be
Fallin’ for you
Dropping so quickly
Maybe I should
Keep this to myself
Waiting ’til I
Know you better

I am trying
Not to tell you
But I want to
I’m scared of what you’ll say
So I’m hiding what I’m feeling
But I’m tired of
Holding this inside my head

I’ve been spending all my time
Just thinking about ya
I don’t know what to do
I think I’m fallin’ for you

I’ve been waiting all my life
and now I found ya
I don’t know what to do
I think I’m fallin’ for you
I’m fallin’ for you


Hollyweird

Mycket lyckat igår! Middag, sen West Hollywood för drinkar, och sen hem i resonabel tid. Asbra! Jobbade imorse kl 9, så det var skönt att inte va allt för trött. Sitter och väntar på Jenn nu, hon är sen förstås. Ska hämta upp mig för lite sushi med Nicole och Annik i Studio City. Skriver mer sen, och lägger upp en och annan bild från igår.


Va fan!

Sen NÄR har jag gått ut för att köpa kläder och kommit hem med sminkgrejer!? NEVAH! Sånt gör inte jag, jag är ingen sminkperson. Men i brist på annat (eller rättare sagt i brist på härliga "gå-ut-kläder") satsar jag på dramatiskt hår och smink ikväll för att inte va för tråkig (ska bland annat testa lösögonfransar för första gången). Hmm.


...


prrrrrrraaaaoooooooww

GAAAAH!!! Vet inte vad jag ska göra med kattskrället! Hon måste verkligen kastreras, eller ja, kvinnliga varianten.

- I can't TAKE IT anymore!!!
- I know a place where you can get her spade for free!
- Really, WHERE?
- Well, there's this truck that goes around...

Hmm. Nej, jag tror nog jag betalar den där hundringen faktiskt.

Annars tar jag mig en titt på morgontv här igen. "Food Cart Challenge" - bestämmer vart den bästa burgaren är. Mmm, det är bra. Mycket bra att veta! Ska gå och ta mig en kopp kaffe nu, det blev nyss klart. Ska även försöka få tyst på katten, göra mig iordning, och åka ner till L.A.


(O)Hälsosam

Badabing! En till vecka avklarad. Vad är det nu... 6 veckor kvar till 2010. Visste du det, va!? Herregud... Snart är det 2012 och världen går under, buhahaha.

Fick knappt sova en sekund inatt. Marley är brunstig och vägrar hålla käften - ÖVER HUVUD TAGET! Helt omöjlig. Vi har en toadörr som leder till sovrummet som inte är riktigt rätt iskruvad, så även om vi stänger ute henne ställer hon sig på baktassarna och puttar dörren om och om och om och om igen så väggarna skallrar. Försov mig lite smått, var ändå i tid till jobbet, och hade en lång dryg stressig dag utan en rast. Men det är faktiskt fredag kväll nu, jahaaaaani det är det. Förstås, det blir ju inga äventyr. Ska iväg till skolan ett tag imorgon bitti, och sen troligtvis en liten shoppingtur inför kvällen.

Va tråkigt det är att va på "diet". Fredag kväll utan fredagsmys liksom, hjälp. Efter att ha ätit så mycket skit på senaste har jag bestämt mig (igen) för att skära ner och tappa ett par kilon. Så nu sitter jag här på fredag kväll (F-R-E-D-A-G K-V-Ä-L-L!!!) med så många dietdrycker jag kan komma över för att fylla upp maggen, och för att jag blev så otroligt chokladsugen testar jag nu en kopp chokladte. Chokladte. Smakar te, inte choklad. Och jag är inget vidare fan av te kan man väl kanske tillägga. Men men, det duger väl. Inte lika snack-sugen längre, så det fyllde väl sin funktion. (Märk min bitterhet här ja!)

Så nu är frågan om det blir ytterligare lite TV eller kanske en film... JAaa! Nanny McPhee!
Känns som jag är nerbäddad i soffan framför brasan i Skattkärr, och mamsen kommer med en skål chips och ett glas cola. Jag tror det snöar ute också, och är julafton imorgon...





OS i yoga?

Mja, vi får väl se, det sägs ju det.

Tråkigt idag, bara jobb och tråkTV efteråt. Jobbade till 17, kom hem och lagade tjockskinkpannkaka, såg lite Criminal Minds, Two and a Half Men, och nu "nyheter". Igen - ser fram emot lördag.

Förövrigt, föräldrar har börjat ge marijuana till sina autistiska barn som medicin här i Cali. Mmmm... Så kan man ju också göra!

I brist på intressanta saker att skriva om får ni bilder:

Nyaste tillökningen



Bli klappad av daddio gillar hon


iväg på jobb

ja nu ska man dit igen, suck. längtar till lördag... då blir det partajj i hollywood för mig och mina brudkompisar!


Aaah Jiiises!

Ok, här kommer det. Det ni väntat på. Eller ja, kanske inte från mig, men från nån annan käck matlagerska. Jag har nu gjort troligtvis världens godaste nytto-mat. Mamma, detta skaru prova sörru.
Kör igång med:

2 ägg
250 g keso
2 msk fullkornsmjöl, eller dinkelmjöl, eller va du nu har

Stek, servera med vadsomhelst. Jag körde med bär och sockerfri mer-eller-mindre-kalorifri sirap! Nam nam nam nam nam..... dreggel....







Here, here!

Bara idag, bara en helt vanlig typisk vardag.

Marley hittade nåt intressant utanför fönstret:



Ricky skakar hand om fred med markattan:



Nyshoppad kyl:



Nästa timmes underhållning:



Efter denna fina timmen ska jag testa att laga kesoplättar jag hittade på en blogg förut. Intressant! Mmmm.

be kind - bukowski

we are always asked to understand the other person's viewpoint
no matter how out-dated
foolish
or obnoxious.

one is asked to view their total error
their life-waste with kindliness,
especially if they are aged.

but age is the total of our doing.
they have aged badly
because they have lived out of focus,
they have refused to see.

not their fault?
whose fault? mine?

I am asked to hide my viewpoint from them for fear of their fear.

age is no crime

but the shame of a deliberately wasted life
among so many deliberately wasted lives

is.


Mannens tvättdag...

Nere till det absolut sista paret.. Nej förresten, inte ens ett par var det. Så länge väntar min man :)


Disk?

Onsdag morgon; vaknar av migsjälv, gör kaffe, slår på TVn och igen har det varit en shooting, denna gången en liten pojke i Baldwin Park. Sjukt...

Är det dags att diska kanske när man måste ta ett glas för sitt morgonkaffe?



Man får väl lov att säga att veckan gått himla fint hittills. Skippade min lektion i måndags för att ta ikapp lite pluggning i andra ämnen, gjorde klart, så det kändes fint. Jobbade igår, och idag ska jag iväg för en heldag nere i L.A. Hunnit luncha med Ricky 2 ggr denna veckan, inte dåligt inte dåligt! Och fick även veta att vi är lediga nästa vecka både torsdag och fredag från jobbet, för Thanksgiving. Mmmmmyyyys....



Hoppas på en fortsatt fullpackad vecka och SNABBA jobbdagar. Ska man börja träna kanske!? Uuuughhh..
Nej, ha det fint nu.

Helgen som försvann

Sitter och funderar lite här på morgonkvisten. Helt otroligt hur fort helgen gick, och har ni egentligen tänkt på hur knäppt det är att vi redan är i mitten på november? Jag tycker det nyss var jul och jag var hemma och knallade runt i vinterjacka i Sverige. 2009 är ju nästan slut!

Men återigen, helgen bara försvann. Jag var ju ute i fredags kväll, men lördagkvällen och hela söndagen spenderade jag på jobb nr 2. Dagarna flög iväg där också, hör inte till vardagen kan jag lova! Blir väl så när man har en bra bok kanske.

Ska i alla fall slurpa det sista kaffet, mumsa i mig en skål av min nya favvomat; keso med skivad banan/persika. Sen ska jag dra iväg mot skolan i det fina solskenet. Hur är vädret hemma hos er? Buhahaa.

  

NeoMeze

Istället för biokväll blev det drinkkväll med Stacy, Nicole och Ingrid. Inte så värst vilt, men jag har inte sett Nicole och Ingrid på ett tag, så det var en fin liten reunion. Vi gick till några ställen nere i Old Town och lyckades svänga loss lite till slut på NeoMeze. Allt som allt en mycket lyckad kväll.

Nu är jag påväg till SunWorks i Glendale för ett litet 4timmarspass. Tänkte hinna lite läsning av den nyaste boken, Ham on Rye, men jag fick 2 glamour-tidningar i brevlådan idag så möjligtvis måste jag köra en liten avstickare där. Efter jobbet ska jag nog hem och parkera mig på soffan. Ska upp och jobba i Glendale igen kl 9-20, så tidig säng blir det nog.

Hoppas eran helg är bra!

   


Här vare fredag!

Sitter med ett otroligt gott glas vin, tittar på tankelös TV och väntar på Stacy medans jag målar naglarna. Istället för bio blir det lite drinkar i Old Town. Härligt med fredag!! Även om jag jobbar hela helgen känns stämningen fin. Nån som råkade ut för tråkigheter på "fredag den 13e" hmm? Inte jag minsann, jobbet var toppen idag. Lugnt o skönt faktiskt, när det var bara vi två där på morgonen. Det börjar ta sig!

Gäsp

Vi får ta ett litet kort inlägg, för nu blev det bråttom. Ska iväg till jobbet och va ensam med bossen. Vafalls?! BARA jag där att passa upp på honom. Whoosh, det kommer bli tufft. Men jag är ju rätt känd för o va sofSTAR så, det går nog ;)

Ikväll ska jag troligtvis iväg på IMAX, A Christmas Carol, med Stacy. Mmmm, den har jag minsann längtat efter, lite julstämning är ju inte fel såhär i mitten på november.

Hoppas ni har en trevlig fredagkväll!

Come to California! Seriously, it's time.

http://www.youtube.com/watch?v=anKUKQB5J9I

Tom kaffetunna och endast nudlar till föda

Det är väl dags att åka och handla då. Inge sugen, det är en sån trist morgon. Varför är det alltid så tråkigt när man är ledig? Skulle kunna göra vad som helst i princip. Aaanyway, nu åker jag.

Marley, husdjursdröm

Katten är fly förbannad, what else is new!? Usch va ful hon är ibland.


Och så var vi ännu fler

Familjen växer! Köpte några nya böcker idag på amazon. Vilken tur man har ändå att man har råd att lägga lite slantar sådär när man känner för utökning. Mmm... Förresten såg jag att Marian Keyes har en bok som kommer ut i januari (the brightest star in the sky); man måste ju ha lite chick lit ibland också! ;)

Annars bjuder inte kvällen på särskilt mycket spännande. Har spenderat sista timmen med att försöka fundera ut nåt o göra, men icke. Det är helt enkelt en rätt trist tisdagskväll. Va gör man!? Nä... Känns lite trist att bara kolla på TV.. läsa känner jag inte riktigt för (iaf inte än) efter arbetsdagen.

Imorgon är jag ledig! Det är Veteran's Day, skolan är stängd, men självklart blir det plugg: har grejer att lämna in på torsdag.

Nä, nu var jag jäkligt trist.

Anthony's hundar hade blivit kastrerade samtidigt...


Måndagslyx, njut bara njut


Come on and dig me a hole, and put a nerd in it

Asskön dag, igen. I'm on a roll man! Var i skolan imorse och lärde mig nya extremt viktiga saker. Påväg därifrån fick mina fötter ett modell-gig: En flicka gjorde modereportage för University Times och ville att mina boots skulle va med, så det fick dom. Några steg senare var det en annan snubbe som ville ha min hjälp med att legalisera Marijuana i Californien, men där fick jag sätta stopp för min hjälpsamhet.

Sen dess har jag lunchat med Ricky, fick i oss lite gott från Pei Wei. Tog mig sen hem och läste i några timmar, och nu blev det ett glas vin såhär på måndagkvällen, och troligtvis lite bra TV. "Vissa har det gött"...

Jack Johnson Good People




And then the world changed.

Drog in några timmar på SunWorks imorse, var rätt trött efter "Boys Night" igår. Jag och grabbarna, va ovanligt. Vi åkte upp till Anthony, drog iväg på äventyr i Eagle Rock/Highland Park/South Pasadena. Kom inte i säng förrän kl 3, och vaknade innan klockan ringde kl 7:30. Jobb som var utmärkt (tiden flög iväg, helt seriöst), en liten solning (man måste ju passa på när man ändå är där och det är gratis), en halvtimmas naptime när jag kom hem, en timmes letande efter Marley upp och ner för gatorna här ute för att sen inse att hon krypit in innuti täcket i sängen och sov som en stock medans vi två sprang här och planerade begravning, en kvick bilfärd till Santa Anita Mall där vi käkade middag och gick och såg Men Who Stare At Goats, och en perfekt avslutning till en perfekt dag: Bokaffären.

Ligger och har det allmänt gött på soffan nu, men tänkte jag skulle förflytta mig till ännu varmare och ännu mysigare breddgrader, aka sängen. Life. Is. Good.

Morning glory





Och jag hoppas min käre far hade en riktigt bra FARS DAG (vissa av oss har jobbat hela morgonen och inte kunnat ringa)...

nu

...Now what else is the whole life of mortals but a sort of comedy, in which the various actors, disguised by various costumes and masks, walk on and play each one his part, until the manager waves them off the stage...

Gonattkattsnos <3


Totes Magotes!

Ja jävlar, kanske ska ta o se I Love You Man ikväll... Köpte ju den för en anledning (=för att se den om, och om, och om, och om, och om, och om, och om, och om igen). Annars blir det nog lite läsning, fick mina två Vonnegut böcker för ett par dagar sen, så nu har jag väl ett tag. Fast å andra sidan skadar det inte att ha böcker på lager, så man aldrig blir utan och faktiskt måste åka och köpa nåt. Nej, internethandel skare va. Så jag beställer väl ytterligare ett par stycken.
Just det, om du tror att du vet vad jag gillar för böcker, släng iväg ett förslag vettja, aldrig fel att ha referenser! (Please, inga flickor som leker med eldar och sånt)

Idag, jobb: Bokfört, assisterat revision, pladdrat i telefon, faxat, arkiverat, sprungit ärenden, ansökt om business license, skapat en corporation, och så otroligt mycket vidare. Intressant!

Nu: En bärs (vad är detta för öl egentligen?), en dator, saltwater taffy, tv och en sällskapssjuk katt som stoppar sin ludna hud i min näsa.

Imorgon ska jag ner till Long Beach och hälsa på Stacy i hennes nya lägenhet. Möjligtvis blir det middag, kanske även en bar eller två, men jag får nog åka hem i skaplig tid för jag ska till underbara SunWorks och jobba söndag morgon.

Hoppas eran kväll är bra!

   

The sun may rise in the east

...at least it settles in a finer location


Usch, mår inge bra idag! Vettefasen va som är på G, men jag hoppas det går över väldigt snart eftersom det är en lång arbetsdag framför mig och sen middag med Rickys mormor. Känner på mig att världen kommer va snäll mot mig idag, göra det lätt för mig och inte bråka alls. Så ska det va.

Tröttheten är maximal, önskar att jag kunde sova 2 timmar till.

Chilla uuut

Snugglar upp i soffan i min morgonrock, med min bok och med en diet sunkist. Tänder ett ljus, sätter på spotify, mutar tvn, och försöker locka hit Marley som är vrång och vägrar. Sjunker in i kvällens höjdpunkt...


Hemma är bäst

Det är så härligt att komma hem till ett städat, mysigt, ljummet hem, med en katt som väntar ivrigt vid ytterdörren och en dator som skriker efter mig. Fick jobba övertid en halvtimma idag, fint i kassan, fast jag har midterm prov i business law imorgon, så hade nog behövt den extra halvtimman här hemma med nosen i boken. Jobbet gick flytigt idag dock, bästa dagen hittills, det får jag nog ta o säga.

Kändes lite mystiskt att åka hem kl 17:30 och det redan var mörkt ute! Ställa om klockan känns rätt onödigt faktiskt...

Ricky käkade tydligen sushi idag han, lyxliraren. Själv ska jag klämma i mig en kopp nudlar och börja på pluggandet. Sånna här dagar känns ju rätt suck, det går i ett. Det är väl så vi har tagit oss till november redan...


Oups!

Tyckte väl att Ricky var onormalt OK med att gå på Grinchen igår när jag ringde och berättade. Förstås. Senare på kvällen förstod jag varför.

       Um.... är det en teater vi ska på?

       Ja, eller, en musikal!

       Men för fan Sofie, jag trodde det va en film! Ååååhhhh......

Whatchagonnado!? ;)

As a matter of fact...

Köpte nyss biljetter till Dr. Seuss' How the Grinch Stole Christmas! Riktig julstämning - ja tack. Så, på luciasöndagen drar jag med mig Ricky ner till Pantages Theater i Hollywood, han blir säkert jätteexalterad över att gå på musikal!

Börjar redan längta till jul nu ju. Synd att det inte blir nån Sverige-jul iår, men jag får laga lite skinka, köttbullar och janssons frestelse och dra hit några ovetande amerikaner och skrämma livet ur dem med våran "fisk-potatis" (det var långt från en hit sist).

Jag vill ha en tvättmaskin.

Varför har jag inte hittat Tokio Hotel tidigare?

Kleta på sminket i solen med en snapple är inte fel (hur mycket jag än klagar på vädret...)!




Baaaaram.. Baaaaaaaram.... Barambambambambam!

 

  

Är det november?

Jag kan fortfarande inte fatta hur fort detta året har gått. Jag var ju nyss hemma i Sverige på jul ju! Nu är det snart jul igen. November redan... Det kan man iofs inte tro om man knallar ut i solskenet och värmen, för ja, nu börjar det bli för varmt igen.

Jag tar förövrigt tillbaks det jag skrev om Halloween igår - när jag la mig var jag tvungen att titta lite extra ut genom alla fönstrena, och i alla vrår, och i garderoben så att ingen skulle överraska mig sådär snyggt. Vände heller inte ryggen till dörren, går ju inte. Jag var helt enkelt beredd. Och då vet vi att filmen funkade, så igen, jag tar tillbaks det jag skrev.


Söndagar kanske inte är så fel

Snart är den över, men det var rätt gött så länge lugnet varade. Det är så skönt när man vaknar upp på helgdagar och inte har varit ute kvällen innan. Man vet liksom att man kommer ha en asbra ledig dag utan att må dåligt. Det gör mig glad, bara att veta det faktiskt. Oääääändliga möjligheter, muhaha.

Det har varit sådär himla lugnt idag, med filmer, mys och slappande helt enkelt. Vi bestämde oss för att förlänga Halloween lite och köra skräckfilm idag också - Halloween. Den var ju "läskigare" än filmerna vi såg igår, men jag måste nog säga att jag blev besviken även idag (kul att se en ung Jamie Lee Curtis iofs). Det är väl bara hjärnvridare jag gillar, sånna som gör mig rädd i år efteråt för att dom är så realistiska och "vanliga" att det skulle kunna hända när som helst. Sånna som jag kommer att tänka på varje gång jag tittar ut genom fönstret på kvällen. Och det kommer jag inte göra med The Exorcist, House on Haunted Hill, eller Halloween. Criminal Minds (jaaaaaaa, jag är kär i det programmet) däremot har flera episoder som fastnat. Yikes!

Såg även Reign Over Me, och den var ganska bra. Inte jättebra, men bättre än dålig.

Vi ställde tillbaka klockan idag också, så nu är vi 9 timmar bakom er igen. Det kan ju va intressant att veta. Mja.

Imorgon ska jag i alla fall försöka ta mitt lata arsle iväg till gymmet. För första gången i mitt liv känner jag mig skyldig över att inte gå dit när jag betalar för det varje månad. Har faktiskt inte varit igång på drygt 1,5 månad nu, uuuääääää. Jag hade kommit in i det riktigt ordentligt och börjat gilla det till och med, sen blev det semester i Sverige, och sen kom jag iväg några strögånger efter vi kom hem, men nu var det 2 veckor sen jag var där sist. Imorgon är det därför dags tycker jag. Har bara en lektion på måndagar, så jag kan ju försöka peppa migsjälv hela dagen och sen offra en timmas läsning/tv-tittande. Yes, det kan jag. Yes-We-Can! Ooooh tack för stödet.

Huvudkudden skriker efter mig, det är bäst jag svarar.


Mina citroner och avocados börjar krypa fram!


Så mycket för skräckfilmer

Nån som sett The Exorcist och House on Hauted Hill (från 99)? Det gjorde vi igår. Var det meningen att man skulle bli rädd? Ja, jag fattar att The Exorcist är gammal och man hade inte samma effekter, bla bla bla... Men blev man rädd för den förr då? Alltså.. Jag trodde jag hade hört att den skulle va skitläskig, men herreeeeeeegud va fel. Halloween blev ju rena komediaftonen istället. I och för sig är väl inte det fel, men jag hade hoppats på en riktig skrämselfest faktiskt. Ja, nu när jag inte var ensam liksom. För jag är faktiskt mer rädd när jag sitter här bänkad framför Criminal Minds, eller när jag hör folk gå upp för trappan i hotellet bakom.

Hur som helst hade vi i alla fall godsaker att proppa i oss medans vi var rädda. Blev så mycket när vi la ihop vad vi skaffat separat att vi inte ens i närheten åt slut allt. Därför blir det Halloween 2 idag med Ricky. Skräckfilmer (riktiga skräckfilmer nu...) hela dagen! Om jag inte har en uppsats o skriva, det måste jag kolla först...

Chips, and salsa, and olives, and taffy, and guacamole, and Dos Equis - oh my!




Städningen gjord, det är så skönt när det är rent.

       

RSS 2.0