And then we eat.

Ibland måste man göda sin man som är ute och tränar på tom mage och sen dör lite på soffan.



Gårdagen.

Lite i efterskott sådär. Såg en pillimarisk liten ödla som var borta 0.00001 sekund efter jag knäppte kortet. Ett nytt träd (!?) i bakgården. Mumsig middagssallad.

Ricky: Varför lägger du upp bilder på jättestora ogräs?









Ledighetsminister.

Det är jag det. Hade en magisk arbetsdag idag (not really, men det skadar ju aldrig att va positiv), men imorgon är det dags att va ledig igen. Inte fel alls. Av nån anledning är min andra hälft också ledig, så vi smider lite planer ikväll. Troligtvis blir det ett besök till stranden. Kan inte hålla mig borta därifrån.



Vampire Weekend

Nu har det hänt! Jag har fått en ny bandförälskelse! I flera år har jag varit betuttad i All-American Rejects, menjag tror de blivit nedputtade nu - aaah. Klicka dig in på youtube och lyssna på ett par dängor:

  1. Mansard Roof
  2. Oxford Comma
  3. A-punk
  4. The Kids Don't Stand a Chance
  5. Cousins
  6. Diplomat's Son

Du kommer inte va besviken, så mycket kan man väl säga. Om du inte är lite torr da... ;)






Brothers and Sisters

Då var det dags att jobba igen imorgon då. Tråkigt! Hade börjat vänja mig vid att va ledig nu, har ju varit så skönt!

På en annan not: Nån av er som tittar på "Brothers and Sisters"? Anna är ett fast fan, så jag åkte och knäppte ett kort på huset dom bor i eftersom det utspelar sig i Pasadena. Snyggt? JA! Känner ni igen det? Ligger några gator ner från där jag bor.



Skulle inte ha nåt emot att bo där...




Från TV-serien

Mysfrukost

Tyckte att jag kunde ta mig lite finfrukost i solen på trappen idag. Apelsin/mango juice med ett wrap med brie ost (mycket nöjd när jag hittade en rätt stor bit för $2.89 igår), skinka och gurka. Självklart var det nån som ville va med och dela.


10 saker jag njuter av idag

  1. Vakna med en spinnande katt på magen, utan väckarklocka, och inse att jag är ledig även idag.
  2. Öppna kylskåpet och se att det är fullpackat.
  3. Att Ricky lämnade kaffe när han åkte till jobbet.
  4. Inse att det fortfarande är tidigt och jag har massa tid kvar av dagen.
  5. Inte behöva spendera några pengar.
  6. Gå ut på gräset för att vattna och känna att det fortfarande är lite blött från natten.
  7. Lukten av blött gräs och jord.
  8. Hämta posten och se att det inte finns några räkningar där i.
  9. Att jag är ensam, vilket betyder att jag får titta på precis vad jag vill på TVn.
  10. Leta ny musik på youtube.

Sunday night

Har haft en jätteskön helg - inga måsten, inga sysslor, inga utflykter men framförallt inga läxor! Gått omkring hemma och bara gjort ingenting, läst lite, kollat på TV, sett på film, ätit mat, osv... Ricky slutade relativt tidigt igår så vi lagade pizza ihop och tittade på film. Har ni sett "Memento"? Om inte, gör det. Väldigt intressant.

Fick skäll igen häromdagen för min ouppdaterade blogg. Tydligen är det "skitmånga" som läser (skulle tro att det är närmare 3 personer), så ursäkta då, men jag har haft två fina svenska brudar på besök de senaste veckorna dit all min tid gick. Vi hade huuuur kul som helst förövrigt.

Ska gå och njuta av min lediga måndag nu.



Mmmm... cheeeeese...

USA - Ghana


Gammalt

Mätt och nytrött efter en fin frukost. Sitter vid nyhetsmorgon och sippar det sista kaffet. Har gjort 2 av mina finals, och har det sista ikväll. Ska bli såååå skönt att bli klar. 

Igår fick vi våran "nya" tvättmaskin/tumlare! Uuuh så snygg. Måste va från 70-talet eller nåt. Men rent blir det! Tvätthögarna i sovrummet minskar tvätt för tvätt... heh...

Imorgon kommer Anna och Pernilla, ska hämta dom på LAX vid 19:00, hoppas det går smidigt och fort och att vi kommer hem inom 2 timmar iaf, man vet ju aldrig med trafiken. Ska bli så otroligt kul, längtar! Synd att AK inte kunde följa med bara.....

Har ju glömt berätta om kyrkogårdsvisningen jag gick på förra söndagen (självklart jobbade Ricky och kunde inte följa med). På Hollywood Forever Cemetery har dom visningar på gamla filmer under sommaren. När jag gick såg vi Purple Rain med Prince. Kom dit precis när grindarna öppnade, vilket var kl 19:00 1,5 timma innan filmen började, för att få en plats på gräset med våra filtar. Tråkigt, kön var redan huuur lång som helst. Slutade med att vi stod i kö i 1,5 timma, de fick pusha starttiden till 21. Väl innanför grindarna var gräset fullt. Överallt satt det människor med filtar, kuddar, mat, vin, bärs, osv. En kompis till Nicole hade kommit in tidigare och paxat en plats till oss som tur var, men tyvärr hade han en liten filt till 7 pers. Blev lite trångt, men det funkade. Allt som allt var kvällen alldeles fantastisk. Före och efter filmen började var det DJ, och efter filmen blev det kyrkogårdsdans. Ja, där dansade vi omkring på massa Hollywood legender. Fina grejer. På lördag har jag tänkt ta med Anna och Pernilla på en till visning, men då blir det Beetlejuice.


Sverige

Hallådär. Då var biljetter bokade till Sverigeresan i sommar: 28 Juli till 23e Augusti. Sjukt, nästan en månad! Ska bli kul att komma hem och gotta sig lite.

Var på Bridal Shower idag för en av våra kompisar som ska gifta sig den 10e Juli. Blir första bröllopet av två i sommar! Ricky ska va marsalk, men själv ska jag bara titta på. Blir nog jättefint... Tror det är några andra av kompisgänget som ska dit också, massa arbetskamrater till Ricky.

Suck och fräs, nu börjar finals week. Som vanligt har jag ingen ork att lägga ner mig extraordinärt mycket, men intensivt plugg måndag till onsdag blir det i alla fall. Sen på torsdag ska jag hämta Anna och Pernilla på flygplatsen!!!!!!!!! Uuuuh vad jag har längtat. Vi kommer ha SÅÅÅÅ kul. 18e till 20e ska vi till Vegas också, blir fina grejer.

Nej nu blire nog ett glas vin och en bok för veckans sista avslappning, imorgon drar det igång.

Whoa...


RSS 2.0